Kies je voor een bungalow of een hotel deze zomer?

Wil je graag op vakantie gaan deze zomer, dan is de kans groot dat je twijfelt of je kiest voor een hotel of een bungalow. Allebei hebben ze natuurlijk een aantal voordelen maar ook weer nadelen. Tussen een bungalow en een hotel zitten namelijk een groot aantal verschillen.

De voor en nadelen van een bungalow en een hotel

Kies je ervoor om tijdens je vakantie een bungalow te huren, dan is het een feit dat je veel meer in contact komt met de omgeving en cultuur van je vakantiebestemming. Vaak heb je contact met de eigenaar van de accommodatie. Deze kan je alles over de omgeving en gebruiken vertellen.

In een hotel is alles over het algemeen helemaal aangepast aan de behoefte van toeristen. Over het algemeen zijn hotels ontworpen om er te eten en te slapen. Je vindt er eigenlijk niets van de omgeving terug.

Wel is het zo dat wanneer je een hotel boekt, je minder zelf hoeft te doen. In bijna alle gevallen heb je de mogelijkheid om al je maaltijden in het hotel te gebruiken. Huur je een bungalow dan zal je deze netjes moeten houden.

Je kan er natuurlijk in beide gevallen voor kiezen om regelmatig uit eten te gaan tijdens je vakantie. Dit is zowel het geval in een bungalow als in een hotel. Een ding is wel zeker, in een hotel is het niet nodig om zelf te koken. Deze mogelijkheid heb je in een bungalow dan weer wel.

Welke bungalow of hotel?

Weet je wat je vakantieverblijf deze zomer gaat worden, dan is het belangrijk met welk gezelschap je op reis wilt en waar je heen wilt gaan. Wil je met je partner een stedentrip maken, dan zijn Fletcher Hotels ideaal om te vertoeven.

Bij Fletcher Hotels is het verblijf meer dan aangenaam. Omdat deze hotels meestal veel faciliteiten hebben kan je jezelf hier ook bij slecht weer goed vermaken. Fletcher Hotels vind je door heel Europa. Je kan dus uit een groot aantal verschillende bestemmingen kiezen.

Ga je met een groot gezelschap op vakantie, dan is een bungalow meestal de beste keuze. Ten eerste is het gezelliger omdat je allemaal samen bent. En nog een voordeel van een bungalow huren, het is veel goedkoper dan een aantal hotelkamers te moeten boeken voor een groot aantal personen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarom vinden we kamperen toch zo leuk?

Wanneer het regent en koud is, naar het toiletgebouw toe moeten lopen of op een primitief kooktoestelletje moeten koken, op de oude ouderwetse manier afwassen en slapen op een matje of een luchtbed. Luisteren naar de geluiden van degene die naast je op de wc zit en lek geprikt worden door muggen. Wanneer gaat kamperen […]

Verder lezen

Help! Vakantie voorbij weer aan het werk

Na een heerlijke vakantie komt altijd het onvermijdelijke moment dat je weer aan het werk moet. Wat heb je kunnen doen om zo rustig mogelijk op te kunnen starten na jouw welverdiende vakantie? Na je vakantie heb je altijd een aanloopje nodig voordat je er weer helemaal in zit en je draai weer hebt gevonden. […]

Verder lezen

Doe eens een escapetour door de stad

We kennen al een tijdje het fenomeen van de escaperooms. Als paddenstoelen rezen die overal in het land uit de grond. Maar nu is er iets wat echt next level is. Namelijk een escapetour door een stad. Geen claustrofobisch gedoe in een afgesloten ruimte waar je je als een ware Houdini uit moet zien te […]

Verder lezen