Donald Duck, zeer educatief

In dit digitale tijdperk zijn computers niet meer weg te denken. Zelfs voor kinderen is het belangrijk dat zij goed met de computer leren omgaan. Nu ze nog jong zijn leren ze des te makkelijker. Een groot onderdeel van computervaardigheid is het leren blind typen. Dit kunnen ze spelenderwijs doen met DuckTypen.

Wat is DuckTypen?

Met DuckTypen kunnen kinderen leren blind typen onder begeleiding van Meester Warbol. Donald Duck blind typen is leuk om te doen omdat het lespakket bestaat uit ruim 200 leuke oefeningen en spelletjes die leerzaam en motiverend zijn. Als ouder kun je de voortgang van je kind tijdens de cursus in de gaten houden in het ouderaccount.

De inhoud van DuckTypen

Deze erkende typecursus die is opgezet in samenwerking met type docenten leert jouw kind spelenderwijs op de juiste manier blind typen. De leerzame oefeningen worden afgewisseld met leuke spelletjes waardoor Donald Duck blind typen leuk en leerzaam blijft. Bij afronding van de cursus krijgt jouw kind een echt Donald Duck type diploma.

Duur van de cursus

Hoe Lang de cursus duurt is afhankelijk van de huidige vaardigheden en het niveau van je kind. De cursus blijft een jaar toegankelijk. Er wordt aangeraden je kind 5 keer per week een half uur per dag te laten oefenen. Als je kind in dit half uur alle oefeningen met goed gevolg afrondt duurt de cursus ongeveer 3 maanden. Dit is wel een inschatting. Je kunt het niveau van de cursus aanpassen van makkelijk naar gemiddeld en moeilijk.

Geschikt voor dyslectici

In het ouderaccount kun je de versie geschikt voor dyslectici aanzetten door het selectievakje aan te vinken. De versie voor dyslexie is speciaal aangepast om dyslectische kinderen te leren Donald Duck blind typen. Er zijn duidelijke contrasten en het lettertype is afgestemd op kinderen met dyslexie. Zo kan jouw kind de cursus ook prima volgen als hij dyslexie heeft.

Cursuspakketten en abonneekorting

Wanneer je kind al lid is van het Donald Duck weekblad krijg je 25 procent korting op DuckTypen zodat jouw kind kan leren Donald Duck blind typen. Vul de coupon in die bij het Donald Duck weekblad zit en je krijgt binnen 3 weken per post of e-mail een activatiecode toegestuurd voor een ouderaccount. Vanaf dit ouderaccount kun je een cursus account voor jouw kind aanmaken en zijn vordering monitoren. Je kunt kiezen uit een premium cursuspakket als je één kind hebt dat de cursus wilt volgen. Daarnaast kun je een familiepakket kiezen om meerdere kinderen de cursus te laten volgen.