Wat is Ducktypen?

Wacht, wat is wat? Ducktypen? Typ je dan een leuke brief ofzo naar Donald Duck? Nou bijna, je komt in de buurt. Ducktypen is een geweldig interactief leermiddel voor kinderen om te leren blind typen. Een geweldig leuk initiatief van de makers van Donald Duck. Sowieso de vrolijke gevederde vriend van elk kind. Dat alleen is voor kinderen leuk en motiverend. Maar hoe werkt dat Ducktypen nou precies? Dat lees je hier

Interactief en spelenderwijs

Hierboven is al een beetje uitgelegd wat Ducktypen is. Maar hoe Ducktypen precies werkt lees je nu. Ducktypen is ontzettend leuk voor kinderen omdat het blind typen op spelende wijze aan de kinderen worden geleerd. De cursus bestaat uit ruim 200 spelletjes en oefeningen die jouw kind kan volgen.

Jouw kind krijgt stap voor stap de basis van het blind typen uitgelegd en het prikkelt gelijk de fantasie. Want jouw kind speelt al lerende leuke games en mag schrijven voor de Duckstad krant. Hoe cool is dat?

Wat ook fijn is dat je de cursus voor 14 dagen gratis mag proberen. Dus mocht jouw kind nou echt geen interesse hebben in het Ducktypen of om welke andere reden dan ook ben je niet tevreden, kun je gewoon annuleren en je geld terugkrijgen.

Voor elk kind geschikt 

Het mooie van Ducktypen is dat het voor elk kind geschikt is vanaf de leeftijd van 7 jaar. Ook kinderen met dyslectie kunnen meedoen aan de Ducktypen cursus. Hiervoor is een speciale modus.

Het enige nadeel is dat de Ducktypen cursus niet gebruikt kan worden op een tablet. Maar verder is elke PC of laptop geschikt om gebruik te maken van het Ducktypen.

En jouw kind krijgt een echt diploma

Altijd leuk als je ergens hard voor hebt gewerkt dat het dan ook beloond wordt. Nou en of dat het beloond wordt want als jouw kind de cursus goed heeft doorlopen krijgt het een officieel Ducktypen diploma thuis gestuurd. 

Dat is natuurlijk altijd hartstikke leuk om in te lijsten en om mee te showen bij de opa’s en oma’s, vriendjes en vriendinnetjes!

Betaalbaar

Ducktypen is betaalbaar. En je hebt verschillende opties voor de aanschaf van het Ducktypen. Wil je een beetje op het budget letten of vind jij te veel poespas niet nodig dan kun je al een basiscursus kopen van €74,96 per maand. 

Je hebt ook de Premium variant. Deze kost €97,46 Verschil met de basic variant is dat je een fysiek diploma thuis gestuurd krijgt en bij Basic krijg je alleen een onlinediploma. Ook krijg je bij de Premium versie een gepersonaliseerde Donald Duck thuis met daarin de artikelen die jouw kind heeft getypt met het Ducktypen, dat is natuurlijk een superleuk aandenken.

Dan is er nog de Family variant en deze heeft exact dezelfde voordelen als de Premium variant alleen deze kost €149,96 en is voor twee kinderen. Dus dan krijg je uiteraard alles twee keer. 

Zoals je ziet kun je met elk budget bij het Ducktypen al starten en voor de kinderen is dit een superleuke, interactieve manier om blind te leren typen.