De klavertje vier aanbiedingen van Fletcher

Hou jij ook zo van wandelen en ben je zo gek op de natuur? Dan is het Klavertje vier Fletcher arrangement het perfecte uitje voor jou. Het populaire Klavertje Vier Fletcher arrangement biedt jou de mogelijkheid om in 4 of 5 dagen met een leuke route van Fletcher hotel naar Fletcher hotel te wandelen of te fietsen. Dit Klavertje Vier Fletcher arrangement is inclusief een uitgebreid ontbijt en 3-gangen-diner. Tijdens deze route verblijf je in 3 of 4 Fletcher hotels die allemaal bij elkaar in de buurt liggen. Geniet van een heerlijk ontbijt en een uitgebreid 3-gangen diner. Daarbovenop mag je ook nog eens gebruik maken van alle faciliteiten van het hotel. 

Wandelen of fietsen? 

Voordat je het Klavertje Vier Fletcher arrangement gaat boeken, beslis dan eerst of je wilt wandelen of fietsen. Daarna kies je het hotel waar je graag wilt starten. Bij dat hotel ontvang je ook de folder waar je de route naar het volgende hotel vindt. Langs de weg vind je verschillende bezienswaardigheden. Je bagage hoeft je niet mee te nemen, want dat wordt door Fletcher geregeld. Op het moment dat je bij het volgende hotel aankomt, wacht je bagage op jou. De route eindigt in het hotel waar je bent gestart, zodat je lekker makkelijk weer met de auto naar huis kunt gaan. 

Waar kun je terecht? 

Er zijn 8 Klavertje Vier Fletcher Arrangementen waaruit je kunt kiezen, die verdeeld zijn over het hele land. Per dag leg je gemiddeld een afstand af van ongeveer 45 kilometer.  Vind je dat net iets te veel, dan mag je natuurlijk zelf een route uitzoeken. Daarnaast zijn er genoeg mogelijkheden om de wegen af te snijden. 

Hoe boek je nu zo een arrangement?

Op de website van Fletcher kan je kijken welk Klavertje vier Fletcher arrangement jou het leukst lijkt, je kan bijvoorbeeld kiezen voor landelijk gebied, bossen of vlakbij zee. Aan de hand van de volgende thema’s, Natuur, Kust, Winter en Cultuur wordt er onderscheid gemaakt, zodat het kiezen wel makkelijker wordt. De Winter arrangementen zijn bijvoorbeeld 25 km per dag. 

Je kunt kiezen uit 4- of 5-daagse arrangementen. Natuurlijk is het wel zo dat 5-daagse arrangementen duurder zijn. 

Je hoeft je eigen fiets niet mee te nemen als je dat niet wilt, want bij alle hotels kun je een e-bike huren. Ook is er een mogelijkheid om en e-chopper te huren, mits je een AM-rijbewijs hebt.