Klavertje vier arrangementen van Fletcher

Wanneer je er even lekker tussenuit wilt en ook nog eens actief bezig wilt zijn en ook nog genieten wilt van de natuur dan zit je goed met het klavertje vier arrangement van Fletcher. Het is een fiets- wandel arrangement waar je van hotel naar hotel gaat. 

Wandelen of fietsen 4 of 5 dagen lang

Als wandelen en fietsen echt je ding is dan kan je 4 tot 5 dagen lang genieten van het arrangement van Fletcher. Je fietst of wandelt dan van hotel naar hotel die op een fijne fiets of wandelroute van elkaar afliggen. Wanneer je de route volgt overnacht je in de luxe Fletcher hotels. Wanneer je in de hotels overnacht, kan je elke morgen genieten van een uitgebreid ontbijt en aan het eind van de dag van een 3-gangen menu. Het hotel heeft een aantal faciliteiten te bieden waar je dan ook van mag genieten. 

Keuze van fiets of wandel route

Wanneer je de boeking gaat doen maak je eerst de keuze of je wilt fietsen of wandelen. Daarna geef je aan in welk hotel je wilt starten. Wanneer je incheckt krijg je een folder waar de fiets of wandel route naar het volgende hotel bij in zit. Tijdens het fietsen of wandelen kom de bijzonderste plekken tegen die je zeker niet wilt missen. Als je afvraagt hoe het met de bagage zit, hoef je daar geen zorgen over te hebben. Het hotel zorgt er voor dat de bagage in het volgende hotel kom. Aan het einde van de route eindig je weer bij het hotel waar je gestart bent. Je kunt dan met de auto weer naar huis. 

Verschillende routes

De fiets of wandelroutes zijn allemaal al uitgestippeld. De fietsroutes die uitgestippeld is, worden gemaakt met het systeem van fietsroutenetwerk. Je fiets dan van knooppunt tot knooppunt en de afstand wisselt per dag. De wandelroutes worden elke dag aangegeven met een uitgebreide routebeschrijving en hebben ook alleen een wisselende afstand. Wanneer je de beschrijving precies volgt kan je ook niet verdwalen. Onderweg kan je genieten van de tips en bezienswaardigheden die we geselecteerd hebben in de folder. 

Huren van vervoermiddel

Er is de mogelijkheid om bij de Fletcher hotels een E-bike of E-chopper te huren. Bij de E-chopper ga je 30 km per uur en kan je ook nog eens heerlijk genieten van de prachtige natuur. Bij het huren van de E-chopper is wel een rijbewijs AM nodig. Wanneer je de mogelijkheid wilt tot het huren van een E-bike of E-chopper kan je dit meteen bij je boeking reserveren. 

Afstanden die je wandelt of fietst

Je fiets dagelijks bij het 4-daagse arrangement ongeveer 46 kilometer en je wandelt dagelijks 23 kilometer. Bij het 5-daagse arrangement fiets je ongeveer 46 kilometer en 17 kilometer wandelen. In Zeeland kan je bij de klavertje 4 arrangementen kortere routes nemen zodat je ook tijd over houdt voor andere dingen.