De 3 leukste kadootjes om te geven bij een kraamvisite

Hoera, iemand in je naaste omgeving is zojuist bevallen. Nu is het tijd om eindelijk op kraamvisite te gaan. Maar wat ga je nu voor de kleine halen? Het is natuurlijk ook heel lastig om te bedenken wat je nu zou kunnen geven aan een pasgeboren baby. Doordat er zoveel ideetjes zijn om te geven zit er vast wel iets tussen wat jou aanspreekt. Om je een idee te geven zijn hier enkele voorbeelden. 

Wat bedoelt men met een kraamcadeau?

Met een kraamkado kun je de kersverse ouders mee verrassen voor tijdens de kraamperiode. Meestal wordt een kraamcadeau tijdens de kraamvisite gegeven. Je wilt dan wel iets geven wat ook vaker gebruikt gaat worden en waar het kersverse gezin daadwerkelijk ook iets aan heeft. Je wilt liever niet dat je kraancadeau op de grote stapel belandt en gewoonweg vergeten gaat worden.

Bestel Hier

Een origineel kraamcadeau

Een kraamcadeau verzinnen is niet altijd gemakkelijk en al helemaal niet een origineel kraamkado. Toch is een origineel kraamcadeau makkelijker dan je denkt. Je zou bijvoorbeeld iets persoonlijks kunnen geven, mooie momenten vastleggen en iets wat nuttig en handig is.

Het leukste kraamkado

Niets is leuker dan shoppen voor een kraamkado. Een hele middag heerlijk shoppen in de stad of in de babywinkel shoppen die je zo leuk vind voor de kersverse ouders voor het pasgeboren kindje. Maar wat ga je nu halen? Het blijft toch lastig. Vooral als de kersverse ouders al meerdere kindjes hebben en je daar ook al kraamcadeautjes voor gegeven hebt. Je wilt namelijk niet dat ze dubbele dingen krijgen of hetzelfde als bij de andere kindjes. Je wilt voor het pasgeboren kindje graag iets leuks halen waar ze ook daadwerkelijk wat aan hebben. Je zou kunnen denken aan een sneakerbox speciaal voor de baby, een kraammand of een gepersonaliseerd cadeau. 

Baby sneakerbox goud

Wil je een speciaal kraamkado geven? Denk dan eens aan een baby sneakerbox goud. Het is een mooie zwarte geschenkdoos met een magneetsluiting waarin witte sneakers met een gouden streek en een gouden mettalic kleurige speen in zit met de tekst “Ukkie gouden kroontje”. De baby sneakerbox kun je in het goud, zilver, zwart of roze aanschaffen. Het is een speciaal cadeau om te geven op kraamvisite aan de kersverse ouders. Want zo’n kraamkado verwachten ze niet gauw te krijgen.

De oude traditie

Ben je iemand die van traditie houdt? En wil je dat er graag inhouden? Dan kun je een kraammand altijd als kraamkado geven. Je kunt allerlei kraamcadeautjes aan de ouders geven, die Ze een voor een mogen uitpakken in de eerste week van hun kraamtijd. Op die manier hebben de ouders iedere dag een cadeautje om uit te pakken. Het kan compleet in de winkel gekocht worden of maak het eens zelf.

Een gepersonaliseerd cadeau

Een uniek kraamkado geven is erg leuk. Denk eens aan een kraamcadeau met naam. Er zijn tegenwoordig vele cadeaus te vinden voor baby’s waar je een naam op kunt laten bedrukken. Denk hierbij aan geboortekussens, knuffels, kleding, speentjes en nog veel meer. Je kunt er allerlei kanten mee op.