Wat kun je doen tegen flaporen?

Niemand wil een schoonheidsfoutje hebben, stel dat je die toch hebt dan kun je er 2 dingen mee doen. Je kunt accepteren dat je het hebt maar je kunt er ook iets aan gaan doen, als jij er wat aan wilt gaan doen dan komen er vele opties bij kijken waar je over na kunt gaan denken. Zo kun je ervoor kiezen om het chirurgisch te laten verhelpen maar je kunt het ook op een snellere en minder pijnlijke manier doen, met flapoorstickers doet het geen pijn en kun jij het thuis zelf doen. Het klinkt heel simpel en dat is het eigenlijk ook, je plakt een sticker op je oor en de andere kant plak jij achter jouw oor zodat jouw oor dus dichter tegen je hoofd aan zit.

Hoe kom je aan flapoorstickers?

Flapoorstickers kun je heel makkelijk online bestellen en dan worden ze bij jou thuisbezorgd, zo simpel als dat het klinkt zo is het ook. Vaak als iets klinkt als te mooi om waar te zijn dan is dat het ook, daar hoef je met flapoorstickers niet bang voor te zijn want dat geeft een mooi resultaat. Je hoeft enkel maar de stickers op de juiste plaats te plakken en jij hebt geen last meer van flaporen, je hebt dan oren die dicht tegen jouw hoofd aan zitten en niemand die zal het doorhebben. De stickers blijven een hele tijd zitten dus jij hebt er voorlopig geen omkijken naar, jij kunt met een gerust hart op pad zonder dat je bang hoeft te zijn dat de stickers loslaten.

Wat kun je verwachten van flapoorstickers?

Als je last hebt van flaporen dan wil je daar misschien wel wat aan doen, het kan zijn dat jij een operatie te risicovol vindt en dat je daar niet aan wilt beginnen. Er is een goede methode om dan toch van jouw flaporen af te helpen zonder dat het pijn doet en dat zijn flapoorstickers, je kunt daarmee makkelijk zelf jouw oor wat dichter tegen jouw hoofdhuid aan plakken. Doordat je het zelf doet heb je zelf de controle en kun je dus ook zelf bepalen wanneer jij vindt dat jij de pleisters moet plakken. Het is geheel pijnloos en jij hebt zelf de regie in handen en dat is toch wel heel erg fijn, geen grote operatie maar direct resultaat te zien in de spiegel en dat is ook veel waard.