Voordelig naar Groots met een Zachte G!

Jubileumeditie Groots Met Een Zachte G
In juni 2020 staat Guus Meeuwis voor het vijftiende jaar op rij in het Philips Stadion in Eindhoven met zijn Groots Met Een Zachte G concerten. Sinds de eerste editie in 2006 is Groots Met Een Zachte G uitgegroeid tot het grootse jaarlijkse muziekspektakel van een soloartiest in Nederland.

Op vrijdag 12 juni 2020 luidt Guus voor het vijftiende jaar op rij de zomer in met Groots Met Een Zachte G. “Als kind droomde ik er al van ooit te spelen in het Philips Stadion, als voetballer. In 2006 stapte ik voor het eerst het podium op in dit stadion, als zanger! En wat is er veel gebeurd: we hebben feest gevierd, gezongen, gedanst en gesprongen. We hebben gehuild, vrienden gemaakt, maar vooral veel gelachen. Gejuicht om oranje, bijzondere gasten ontvangen en de miljoenste bezoeker groots onthaald. Maar bovenal hebben we veel, heel veel plezier gemaakt met zijn allen! Vijftien jaar, wat een tijd, wat een publiek. En het mooie is, we zijn nog lang niet klaar. Die vijftien jaar gaan we volgend jaar Groots vieren met iedereen!”, aldus Guus.

Hoe de zanger de jubileumeditie in 2020 zal vieren met zijn publiek wil hij nog niet verklappen, maar hij verzekert dat het een spectaculair feest gaat worden, dus dit wil je niet missen!

Extra show op 14 juni 2020
Guus Meeuwis staat niet twee, maar drie keer in het Philips Stadion in Eindhoven. Er is een extra show op zondag 14 juni 2020 toegevoegd. Deze valt tegelijk met het EK-duel tussen Nederland en Oekraïne en daarom heeft Guus bedacht dat er met z’n allen naar deze wedstrijd gekeken kan worden, na zijn concert. De show begint namelijk al om 18.00 uur en de aftrap van de wedstrijd is om 21.00 uur. Guus combineerde al eerder zijn concerten met EK-wedstrijden en is blij dit opnieuw te kunnen doen tijdens zijn jubileumeditie!

Bestel nu jouw tickets met een gratis rang-upgrade! Bestel nu Rang 2 prijs (€ 55,50) voor een Rang 3 prijs (€ 39,50).