Overnachten tussen de wilde dieren, maar wel dichtbij!

Wil je beleven hoe leuk het is om in de natuur wakker te worden door het gebrul van leeuwen en wil je genieten van een ontbijt op het terras terwijl je verschillende dieren ziet? Nou, dan moet je zeker overnachten in het Safari Resort Beekse Bergen. Hier kun je lekker genieten van het safaripark en alles eromheen.

De verschillende accommodaties van het Safari Resort

In het Safari Resort zijn er verschillende accommodaties waaruit je kunt kiezen. Hou je van luxe dan kun je kiezen voor een van de luxe lodges. Vind je avontuur leuk dan kies je voor een safaritent. Je kunt ook kiezen voor boomhutten dus keuze zat. Het maakt niet uit welke accommodatie je kiest, je zal omringd worden door de mooie dieren in het Safari Resort.

Slapen in een luxe 6-persoons Savanne Lodge

Deze lodge is bestemd voor 6 personen en bestaat uit 3 slaapkamers, 2 badkamers en gratis wifi. Als je ervoor kiest om in een 6-persoons Savanne Lodge te overnachten zie je gelijk de savannes Serengeti, Masai Mara of Ngorongoro of Simbara. Je kunt van je eigen terras genieten en lekker tussen de dieren ontbijten. In een 6-persoons Savanne Lodge zal jij je zeker op je gemak voelen. Ze hebben ruime slaapkamers, een keuken met alles erin en luxe badkamers waarin je lekker kunt ontspannen. De badkamers hebben een aparte douche en sauna.

Overnachten in een boomhut

Overnachten in een boomhut? Dat lijkt spannend hé? In het Safari Resort is het mogelijk te overnachten in een luxe boomhut in de natuur die omringt wordt door mooie dieren. Je kunt vanaf de boomhut een mooi uitzicht hebben over de savanne en het water. De boomhut bestaat uit 3 slaapkamers, televisie, badkamer, terras en schommelstoel. Wil je daarbij ook genieten van maaltijd? Niet ver van de boomhut heb je het restaurant Moto. Hier kun je lekker genieten van verschillende gerechten. Als je wilt ontspannen kun je naar Karibu Town waar je lekker kunt genieten van het Maji Spring. Je kunt ook naar de Speelland Beekse Bergen.

Lunchen en dineren in restaurant Moto

Wil je genieten van heerlijke gerechten na een avontuurlijke dag? Dan kun je een bezoekje brengen naar restaurant Moto. Moto betekent vuur in het Afrikaans. In dit restaurant zijn er verschillende gerechten Waaruit je kan kiezen. Hier kun je zeker met je gezin genieten of met vrienden. 

Zwemmen in het Maji Spring

Na te hebben genoten van de natuur kun je ook genieten in het zwembad. Voor kinderen is er een waterspeeltuin met verschillende speelgoederen zoals water geweren. Hier kunnen de kinderen zich dus nooit vervelen in het zwembad. Het Maji Spring is alleen open voor gasten van het Safari Resort dus nooit extreem druk. 

In het Safari Resort kun jij je uitleven. Hier zal je nooit vervelen omdat er heel veel mogelijkheden zijn voor jong en oud om te genieten. Wil je genieten van het natuur en van de verschillende dieren breng dan een bezoek naar het Safari Resort.