Opzeggen van abonnementen levert geld op!

Dure abonnementen? Het kan beter!

Je leest het goed. Dure abonnementen kunnen je veel geld schelen op maandbasis en zeker op jaarbasis. Weet jij wel welk abonnement je hebt afgesloten? Past dat abonnement nu nog wel bij je situatie? Veel mensen sluiten een mobiel abonnement af en kijken hier (te) weinig naar om. Op die manier heb je geen controle of je belgedrag en /of je abonnement. Dat kan anders! Kijk vooral naar je abonnement. Tegenwoordig is dat niet meer zo lastig. Gewoon online inloggen bij je provider en in je administratie kijken wat je verbruik is. Bel je elke maand buiten je bundel? Dan kan het voordelig zijn om je abonnement anders in te richten. Ditzelfde geldt uiteraard als je minderbelt dan opgenomen in je abonnement.

Ook verzekeringen kunnen goedkoper! Zelfs je zorgverzekering!

Hoeveel verzekeringen heb jij eigenlijk? Het meest gehoorde antwoord is “…Ik heb geen idee, eigenlijk…”. Dat is zonde vinden ze bij www.opzeggenoverstappen.nl,deze website zet zich in voor bewustwording. Bewust worden van je abonnementen,verzekeringen en contracten. Doe vooral eens een “dekkingscheck”! Weet waar je voor verzekerd bent en welke dekking hier bij hoort. Past de dekking van je zorgverzekering nog wel bij je bijvoorbeeld? Of is je gezinssituatie veranderd?Dan kan het handig/voordelig zijn om je zorgverzekering aan het einde van het jaar aan te passen. Een ander voorbeeld is de inboedelverzekering. Hoe verhoudt de inboedel dekking zich tot de daadwerkelijke inboedel? Daar kan maar zo een dekkings-probleem naar boven komen. Je kent vast de term onder-verzekerd, maar ken je ook de term over-verzekerd? Nee dat dacht ik al, dat is namelijk eenterm die de verzekeraars liever niet promoten. Wist je dat wij Nederlanders 1 van de meest verzekerde inwoners zijn ter wereld?

Besparen is eenvoudiger dan je denkt

Besparen is niet lastig, je moet er alleen wel actief aan werken. Maak een overzicht van al je verzekeringen als start. Het laat je zeker weten zien dat er mogelijk besparingen te vinden zijn. Weet jij zo al je verzekeringen en abonnementen op te noemen? Nee, wij ook niet. Dan is het maken van een lijstje niet eens zo’n slecht idee. Kom nu in actie en bespaar kosten op je verzekeringen, telefoonkosten en wellicht zelfs je verschillende abonnementen. Snel tot actie over gaan? Pak dan eens een dure verzekering aan en vergelijk de zorgverzekering premies online.