Luiers in de aanbieding kopen

Voor ouders met jonge kinderen zijn de luiers die iedere dag weer terug komen een ware aanslag op de portemonnee. Veel ouders zijn dan ook vaak op zoek naar de goedkoopste, maar kwalitatief goede luiers.Dit lijkt vaak toch een stuk lastiger dan in eerste instantie gedacht,aangezien een hoop ouders in het begin in nogal wat valkuilen vallen in hun zoektocht naar de goedkoopste luiers. In deze blog van luiersvergelijken.com lees je meer over die valkuilen.

Veel gemaakte fouten om aan goedkope Pampers aanbiedingen te komen

Een hoop ouders kiezen ervoor om niet de A-merken te kopen, maar om te gaan voor de goedkopere B-merken. Veelal zijn deze merken van bijna dezelfde kwaliteit en kosten ze een stuk minder dan de A-merken. Toch is er vaak wel een aanzienlijk verschil tussen de A-merken en de B-merken, de voorkeur van een hoop ouders blijft dus bij de A-merken zoals de luiers van Pampers.

Veel ouders krijgen namelijk bij luiers van B-merken te maken met het feit dat de kinderen sneller doorlekken, met allerlei gevolgen van dien, zoals luieruitslag. Dit komt omdat A-merken vaak verschillende soorten luiers aanbieden, zoals luiers voor de nacht.

Daar voorzien de meeste B-merken niet in en dus zijn een hoop ouders toch genoodzaakt om speciale luiers voor de nacht aan te schaffen. Ook kunnen de pasvormen verschillen van verschillende merken, het is dus belangrijk om ook dit goed in de gaten te houden. Een pasvorm die niet goed aansluit aan het lichaam kan er namelijk ook voor zorgen dat kinderen herhaaldelijk doorlekken.

Veel luiers van A-merken zoals Pampers of Huggies zijn over het algemeen van een erg goede kwaliteit en hebben een goede pasvorm, waardoor wordt voorkomen dat kinderen doorlekken.

Daarbij is het assortiment van A-merken zeerdivers, waardoor je als consument zijnde meer keus hebt. Zo heb je bijvoorbeeldzogenaamde luiers voor de nacht, die juist voorkomen dat kinderen doorlekkendoordat zij wat dikker zijn en beter absorberen. Het is en blijft dus de vraagof B-merken eigenlijk wel zo goed zijn voor je kinderen. Je kinderen verdienenimmers het beste van het beste.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kloven op je hand? Tips en behandelingen

Kloven op je hand? Het hoeft maar 1 nachtje te vriezen en je voelt het al aan je handen. Kleine wondjes op je handen, kloven dus. Best pijnlijk ook, je handen kunnen wel wat warmte en liefde gebruiken. Wij schrijven wat tips en behandelingen voor je op. Ontstaan van kloven Kloven zijn kleine scheurtjes in […]

Verder lezen

Een winterdipje bij jouw kind, symptomen en oplossingen

We hebben kortere dagen, het is koud en we hebben minder zonlicht tijdens de wintermaanden. Dit kan een winterdipje als gevolg hebben, wist je dat dit ook bij kinderen kan overkomen? Maar hoe verhelp en beter nog voorkom je deze depressie tijdens de winter bij je kind? Winterdip bij kinderen Een winterdipje bij een kind […]

Verder lezen

Afvaltips voor het nieuwe jaar die niets kosten

Wanneer je zover bent dat je wat wilt afvallen heb je geen zin om dan veel geld er aan uit te geven. Je kunt genoeg maaltijdvervangers en afslank producten kopen. Afvallen hoeft niet veel te kosten. Als je slim inkoopt en de juiste keuzes wat betreft voeding neemt kan het goedkoop.  Hoe kan je goed […]

Verder lezen