Luiers in de aanbieding kopen

Voor ouders met jonge kinderen zijn de luiers die iedere dag weer terug komen een ware aanslag op de portemonnee. Veel ouders zijn dan ook vaak op zoek naar de goedkoopste, maar kwalitatief goede luiers.Dit lijkt vaak toch een stuk lastiger dan in eerste instantie gedacht,aangezien een hoop ouders in het begin in nogal wat valkuilen vallen in hun zoektocht naar de goedkoopste luiers. In deze blog van luiersvergelijken.com lees je meer over die valkuilen.

Veel gemaakte fouten om aan goedkope Pampers aanbiedingen te komen

Een hoop ouders kiezen ervoor om niet de A-merken te kopen, maar om te gaan voor de goedkopere B-merken. Veelal zijn deze merken van bijna dezelfde kwaliteit en kosten ze een stuk minder dan de A-merken. Toch is er vaak wel een aanzienlijk verschil tussen de A-merken en de B-merken, de voorkeur van een hoop ouders blijft dus bij de A-merken zoals de luiers van Pampers.

Veel ouders krijgen namelijk bij luiers van B-merken te maken met het feit dat de kinderen sneller doorlekken, met allerlei gevolgen van dien, zoals luieruitslag. Dit komt omdat A-merken vaak verschillende soorten luiers aanbieden, zoals luiers voor de nacht.

Daar voorzien de meeste B-merken niet in en dus zijn een hoop ouders toch genoodzaakt om speciale luiers voor de nacht aan te schaffen. Ook kunnen de pasvormen verschillen van verschillende merken, het is dus belangrijk om ook dit goed in de gaten te houden. Een pasvorm die niet goed aansluit aan het lichaam kan er namelijk ook voor zorgen dat kinderen herhaaldelijk doorlekken.

Veel luiers van A-merken zoals Pampers of Huggies zijn over het algemeen van een erg goede kwaliteit en hebben een goede pasvorm, waardoor wordt voorkomen dat kinderen doorlekken.

Daarbij is het assortiment van A-merken zeerdivers, waardoor je als consument zijnde meer keus hebt. Zo heb je bijvoorbeeldzogenaamde luiers voor de nacht, die juist voorkomen dat kinderen doorlekkendoordat zij wat dikker zijn en beter absorberen. Het is en blijft dus de vraagof B-merken eigenlijk wel zo goed zijn voor je kinderen. Je kinderen verdienenimmers het beste van het beste.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wat is Ducktypen?

Wacht, wat is wat? Ducktypen? Typ je dan een leuke brief ofzo naar Donald Duck? Nou bijna, je komt in de buurt. Ducktypen is een geweldig interactief leermiddel voor kinderen om te leren blind typen. Een geweldig leuk initiatief van de makers van Donald Duck. Sowieso de vrolijke gevederde vriend van elk kind. Dat alleen […]

Verder lezen

Voordelen van een maaltijd box

Vanaf ongeveer 5 jaar geleden zijn maaltijdboxen in ons land ontzettend populair geworden. In de eerste instantie werden deze boxen samengesteld door Marley Spoon en Hello Fresh. Tegenwoordig zijn er ook een groot aantal supermarkten die deze boxen samenstellen. Je vraagt je misschien af wat de reden is om voor een maaltijd box te kiezen. […]

Verder lezen

Waarom zou je wasverzachter gebruiken?

Er zijn redenen die vrij voor de hand liggend zijn en er zijn redenen die echt overduidelijk zijn. We hebben een aantal redenen voor je op een rijtje gezet, zodat je zelf kan beslissen of je een wasverzachter deel wil laten uitmaken van je was of niet. Maakt je kleding zachter De naam zegt het […]

Verder lezen