Leren shorten, helemaal hip!

Leren schorten

De leren schorten van Lerenshorten.eu zijn allemaal handgemaakt. Elk schort wordt op bestelling gemaakt wat er voor zorgt dat zij flexibel zijn en kunnen zich aanpassen aan jouw wensen. In het atelier in Wormerveer word al het leer gesneden, geknipt en gepoetst. Elk leren schort wordt met veel zorg in elkaar gezet. Je zal bij Lerenshorten.eu ook niet het goedkoopste leren schort vinden, maar wel kwaliteit. Het leer wordt met zorg uitgezocht en uitvoerig behandeld voordat deze de deur uitgaat. Zo wordt bijvoorbeeld elk schort uitvoerig gepoetst voordat deze met de post gaat.

Gebruik leren schort

Leren schorten kunnen op veel manieren gebruikt worden. Het meest worden ze gebruikt achter de BBQ. Hier zijn de schorten natuurlijk erg geschikt voor. Het beschermd je namelijk goed tegen vlekken, maar het leer beschermd ook goed tegen hitte.

Verder zijn leren schorten natuurlijk ook geschikt voor in de horeca, in een werkplaats of in een winkel. Hiervoor hebben ze bij Lerenshorten.eu speciale pro modellen ontwikkeld. Daarnaast kunnen de leren schorten gepersonaliseerd worden met een logo. Zo zorg je voor een luxe en professionele uitstraling van je bedrijf.

De vele modellen leren schorten

Bij Lerenshorten.eu hebben ze verschillende modellen leren schorten beschikbaar, zoals ook op hun website te zien. Er zijn verschillende kleuren zoals beige, bruin en zwart, maar ze hebben bijvoorbeeld ook een krokodillen print. Er zijn verschillende stijlen voor de leren schorten. Zo zijn er leren schorten met een band in de nek, perfect voor als je je schort niet langer dan een paar uurtjes per dag draagt. Daarnaast hebben ze ook leren schorten met kruisbanden. Dit type schort heeft als voordeel dat het lekkerder zit als je het schort de hele dag draagt. Deze optie wordt dan ook vaak gekozen door professionals.

Al met al vinden wij de website zeker een bezoekje waard