Kopen bij AliExpress

Je hebt het vast al wel iemand eens horen noemen, AliExpress. Ook niet zo raar, 1 op de 3 Nederlanders koopt wel eens bij AliExpress. Maar wat is AliExpress nu en waarom is het zo populair?

Het Chinese warenhuis

AliExpress is een chinees warenhuis. Nu zal je denken, waarom helemaal naar China als je in Nederland al zoveel waren huizen zijn, zoals de Hema, Bol.com etc. Op AliExpress kan iedereen in China zijn waar aan bieden en het eventueel verschepen naar Europa. De producten die je hier kunt kopen zijn heel uiteenlopend, maar 1 ding hebben ze gemeen, de prijs is ten opzicht van ons land heel laag. Daarom kopen mensen graag in China.

Geheime links

Er zijn zelfs facebook groepen die om de zoveel tijd een geheime link plaatsen. Wanneer je op deze links klikt zie je vaak niet het product wat er in de omschrijving op facebook stond. Dit komt omdat men hier merk artikelen verkopen, tegen een zeer lage prijs, en natuurlijk niet origineel. Wel leuk om natuurlijk te hebben.

Is AliExpress betrouwbaar?

AliExpress zelf verkoopt niets, maar de duizenden verkopers die op AliExpress zitten doen dat wel. Ondanks dat is de site toch een stuk veiliger dan Marktplaats waar je nooit zeker weet van wie je precies koopt. Op AliExpress is het namelijk mogelijk een feedback achter te laten. Al deze reviews kun je bekijken naast het product dat je wilt kopen. Hierdoor weet je direct of dat maatje XL wel valt als XL of als een maatje M.

Je moet er even op wachten

Een nadeel van AliExpress is, dat je er even op moet wachten. Vaak word het product wel snel verzonden, maar het moet nu eenmaal een flinke reis afleggen. Helaas kan de reis soms 6 tot 8 weken duren. Maar dan heb je wel voor een goedkopere prijs het artikel wat je wilde.

3 thoughts on “Kopen bij AliExpress

  1. Laatst iets gekocht bij Ali express. Moest wel even wachten (3 weken) maar toch zeer tevreden! Snap niet hoe ze het soms kunnen doen voor dat geld.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Goedkoper je huis verwarmen met electrische verwarming

Electrische verwarmen is helemaal in, op die manier kun je heel makkelijk besparen gas. De gasprijzen zijn erg hoog en daardoor zou je bijna in de kou gaan zitten. Dat is helemaal niet nodig, met een electrische kachel kun je heel makkelijk je huis lekker warm maken zonder te veel te betalen. Er zijn meerdere […]

Verder lezen

Bespaar gas door slim gebruik te maken van je boiler

We zijn er allemaal mee bezig; Besparen. Alles wordt duurder en er lijkt maar geen einde te komen aan de inflatie. Er gebeurt op het moment van schrijven van alles met de gasprijzen, energieprijzen en ook de benzineprijzen stijgen de pan uit. Iedereen is daarom bezig met besparen. Hoe ga ik elke maand een beetje […]

Verder lezen

Tips voor de aanschaf van een nieuw bed

Ben jij toe aan een nieuw bed en ga je een bed kopen? Dan is het verstandig om je goed te oriënteren. Niet alleen het bed zelf maar vooral ook het matras moeten allebei een lange tijd mee. Het zijn immers producten die niet echt heel goedkoop zijn. Nog belangrijker is dat het bed goed […]

Verder lezen