Hoe draag je jouw vest volgens de laatste trends?

Een vest bestellen is toch echt iets voor oude vrouwen of van die typische huisvrouwtjes? Nou, nee hoor. Een vest kan stijlvoller zijn dan je misschien zou denken. Het kan soms best lastig zijn om in het tussenseizoen een passende outfit te vinden, maar daar hebben we gelukkig een oplossing voor. Trendy gebreide vesten en in dit artikel gaan we er wat dieper op in, hoe je het beste deze trendy cardgans kunt dragen.

Hoe combineer je het vest?

Met een vest kun je alle kanten op, ook wat kleuren betreft. Zo kan je bijvoorbeeld een zwarte of beige vest bestellen, want die kleuren zijn vrijwel overal mee te combineren maar uiteraard zou je ook kunnen gaan voor een fris kleurtje of leuke print, zodat je een beetje meer op zal vallen.

Lekker ruim

Zowel op Instagram als op de catwalk zie je deze look vaak voorbij komen en wordt dan vaak gecombineerd met een wijde jeans en stoere schoenen. Een vest hoef je natuurlijk niet alleen op een broek te dragen, maar daar kun je best wel wat creatiever in zijn. Waarom geen vlotte jurk met een oversized vest en een paar leuke enkellaarsjes of sneakers?

Het vest als extra laagje

In het tussenseizoen is het weer erg onvoorstelbaar en dan kan je een vest bestellen die in deze periode ideaal bij een laagjeslook past. Voor deze laagjeslook is een vest met een V-hals uitermate geschikt en om het geheel nog even wat spannender te maken, zou je het af kunnen maken met een paar statement sieraden. Ben je een koukleum? Dan is een vest bij een laagjeslook ideaal om in het tussenseizoen te dragen.

Draag je vest als een jas

Voor een T-shirt alleen wordt het op een gegeven moment gewoon te koud en als je dan je dikke jas aantrekt, is dat weer veel te warm. Op dat moment is een vest een prima alternatief. Lekker luchtig en toch voldoende warm.

Off the shoulder

Als laatste nog even de tip dat je een vest vooral niet te netjes moet dragen. De populairste manier is dan ook om je vest Off the shoulder te dragen. Dit geeft een casual uitstraling, maar kan evengoed ook voor een sexy uitstraling zorgen, zeker als je het vast over een kanten topje draagt. Het is de combinatie van een ontblote schouder en kant die voor een sexy uitstraling zorgt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarom vinden we kamperen toch zo leuk?

Wanneer het regent en koud is, naar het toiletgebouw toe moeten lopen of op een primitief kooktoestelletje moeten koken, op de oude ouderwetse manier afwassen en slapen op een matje of een luchtbed. Luisteren naar de geluiden van degene die naast je op de wc zit en lek geprikt worden door muggen. Wanneer gaat kamperen […]

Verder lezen

Het verschil tussen parfum en eau de toilette?

Lekker ruiken willen we allemaal. Daarom gaan we ook regelmatig op zoek naar lekker luchtjes die je kan dragen, want een beetje afwisseling is ook wel handig. Al snel kom je er achter dat je een parfum kan halen, maar ook een eau de toilette, een eau de parfum en een eau de cologne. Is […]

Verder lezen

Leuke bedrukte kleding met tekst op kledingmettekst.nl

Je ziet ze steeds vaker. De shirts met teksten. Bijvoorbeeld de kreten van de familie Meiland, of een zelf bedachte tekst. Voor dat soort kleding zijn er veel websites te vinden. Een van die webshops is kledingmettekst.nl. In deze blog lees je meer over deze leuke webshop. Wat vind je allemaal bij kledingmettekst.nl Bij kledingmettekst.nl […]

Verder lezen