Het leukste cadeautje om te geven

De leukste dingen.. zijn geen dingen…

Zo een vijf jaar geleden begon Doenkado.nl met een hele duidelijk drijfveer. Zo veel mogelijk mensen zo veel mogelijk leuke dingen mee laten maken.
En eigenlijk is er sindsdien niet heel veel veranderd. Ze zijn goed in hun opzet geslaagd want jaarlijks maken vele tienduizenden mensen iets leuks mee via Doenkado.nl. Dat is soms gewoon een gezellige middag uit – en soms zo vol impact dat het iemand heel anders tegen de wereld aan laat kijken. 

Met de labels Kids & Teens, Adventurecard, Nature’s Gift en de Nationale Vrijetijds Cheque helpt Doenkado.nl dagelijks mensen om iemand op een originele manier te verrassen. En op hun beurt maken de inwisselaars weer de meest bijzondere dingen mee.

Voordat een kadootje word aangeboden op de website worden deze uitvoerig getest. Dit geeft de motivatie om hun beste beentje voor te zetten en de mogelijkheid om de klant het best te informeren over de honderden belevenissen welke kunnen worden aangeschaft.

Wanneer je iemand zelf wilt laten kiezen uit een 1 van onze 500 belevenissen, dan is een van de giftcards het ideale geschenk! Bovendien ook handig wanneer je snel een cadeau nodig hebt, want je kunt de e-Card direct printen en hij ziet er bovendien enorm leuk uit.
Maar nog leuker is natuurlijk zelf een keuze te maken uit de vele geschenken. Een dagje weg naar een pretpark of dierentuin, een overnachting in een romantische boerderij of een workshop natuur fotografie, op de site van Doenkado.nl vind je echt voor iedereen een geschikt cadeau!

Gewoon doen dus!

 

3 thoughts on “Het leukste cadeautje om te geven

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kies je voor een bungalow of een hotel deze zomer?

Wil je graag op vakantie gaan deze zomer, dan is de kans groot dat je twijfelt of je kiest voor een hotel of een bungalow. Allebei hebben ze natuurlijk een aantal voordelen maar ook weer nadelen. Tussen een bungalow en een hotel zitten namelijk een groot aantal verschillen. De voor en nadelen van een bungalow […]

Verder lezen

Waarom vinden we kamperen toch zo leuk?

Wanneer het regent en koud is, naar het toiletgebouw toe moeten lopen of op een primitief kooktoestelletje moeten koken, op de oude ouderwetse manier afwassen en slapen op een matje of een luchtbed. Luisteren naar de geluiden van degene die naast je op de wc zit en lek geprikt worden door muggen. Wanneer gaat kamperen […]

Verder lezen

Afvaltips voor het nieuwe jaar die niets kosten

Wanneer je zover bent dat je wat wilt afvallen heb je geen zin om dan veel geld er aan uit te geven. Je kunt genoeg maaltijdvervangers en afslank producten kopen. Afvallen hoeft niet veel te kosten. Als je slim inkoopt en de juiste keuzes wat betreft voeding neemt kan het goedkoop.  Hoe kan je goed […]

Verder lezen