Het leukste cadeautje om te geven

De leukste dingen.. zijn geen dingen…

Zo een vijf jaar geleden begon Doenkado.nl met een hele duidelijk drijfveer. Zo veel mogelijk mensen zo veel mogelijk leuke dingen mee laten maken.
En eigenlijk is er sindsdien niet heel veel veranderd. Ze zijn goed in hun opzet geslaagd want jaarlijks maken vele tienduizenden mensen iets leuks mee via Doenkado.nl. Dat is soms gewoon een gezellige middag uit – en soms zo vol impact dat het iemand heel anders tegen de wereld aan laat kijken. 

Met de labels Kids & Teens, Adventurecard, Nature’s Gift en de Nationale Vrijetijds Cheque helpt Doenkado.nl dagelijks mensen om iemand op een originele manier te verrassen. En op hun beurt maken de inwisselaars weer de meest bijzondere dingen mee.

Voordat een kadootje word aangeboden op de website worden deze uitvoerig getest. Dit geeft de motivatie om hun beste beentje voor te zetten en de mogelijkheid om de klant het best te informeren over de honderden belevenissen welke kunnen worden aangeschaft.

Wanneer je iemand zelf wilt laten kiezen uit een 1 van onze 500 belevenissen, dan is een van de giftcards het ideale geschenk! Bovendien ook handig wanneer je snel een cadeau nodig hebt, want je kunt de e-Card direct printen en hij ziet er bovendien enorm leuk uit.
Maar nog leuker is natuurlijk zelf een keuze te maken uit de vele geschenken. Een dagje weg naar een pretpark of dierentuin, een overnachting in een romantische boerderij of een workshop natuur fotografie, op de site van Doenkado.nl vind je echt voor iedereen een geschikt cadeau!

Gewoon doen dus!

 

3 thoughts on “Het leukste cadeautje om te geven

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hoe draag je jouw vest volgens de laatste trends?

Een vest bestellen is toch echt iets voor oude vrouwen of van die typische huisvrouwtjes? Nou, nee hoor. Een vest kan stijlvoller zijn dan je misschien zou denken. Het kan soms best lastig zijn om in het tussenseizoen een passende outfit te vinden, maar daar hebben we gelukkig een oplossing voor. Trendy gebreide vesten en […]

Verder lezen

Wat is Ducktypen?

Wacht, wat is wat? Ducktypen? Typ je dan een leuke brief ofzo naar Donald Duck? Nou bijna, je komt in de buurt. Ducktypen is een geweldig interactief leermiddel voor kinderen om te leren blind typen. Een geweldig leuk initiatief van de makers van Donald Duck. Sowieso de vrolijke gevederde vriend van elk kind. Dat alleen […]

Verder lezen

Doe eens een escapetour door de stad

We kennen al een tijdje het fenomeen van de escaperooms. Als paddenstoelen rezen die overal in het land uit de grond. Maar nu is er iets wat echt next level is. Namelijk een escapetour door een stad. Geen claustrofobisch gedoe in een afgesloten ruimte waar je je als een ware Houdini uit moet zien te […]

Verder lezen