Het leukste cadeautje om te geven

De leukste dingen.. zijn geen dingen…

Zo een vijf jaar geleden begon Doenkado.nl met een hele duidelijk drijfveer. Zo veel mogelijk mensen zo veel mogelijk leuke dingen mee laten maken.
En eigenlijk is er sindsdien niet heel veel veranderd. Ze zijn goed in hun opzet geslaagd want jaarlijks maken vele tienduizenden mensen iets leuks mee via Doenkado.nl. Dat is soms gewoon een gezellige middag uit – en soms zo vol impact dat het iemand heel anders tegen de wereld aan laat kijken. 

Met de labels Kids & Teens, Adventurecard, Nature’s Gift en de Nationale Vrijetijds Cheque helpt Doenkado.nl dagelijks mensen om iemand op een originele manier te verrassen. En op hun beurt maken de inwisselaars weer de meest bijzondere dingen mee.

Voordat een kadootje word aangeboden op de website worden deze uitvoerig getest. Dit geeft de motivatie om hun beste beentje voor te zetten en de mogelijkheid om de klant het best te informeren over de honderden belevenissen welke kunnen worden aangeschaft.

Wanneer je iemand zelf wilt laten kiezen uit een 1 van onze 500 belevenissen, dan is een van de giftcards het ideale geschenk! Bovendien ook handig wanneer je snel een cadeau nodig hebt, want je kunt de e-Card direct printen en hij ziet er bovendien enorm leuk uit.
Maar nog leuker is natuurlijk zelf een keuze te maken uit de vele geschenken. Een dagje weg naar een pretpark of dierentuin, een overnachting in een romantische boerderij of een workshop natuur fotografie, op de site van Doenkado.nl vind je echt voor iedereen een geschikt cadeau!

Gewoon doen dus!