Herinneringen vastleggen op een leuke manier

Of je nu jong of oud bent, je maakt vaak te veel leuke dingen mee om allemaal goed te kunnen onthouden. Gelukkig zijn er voldoende manieren om je herinneringen vast te lagen en te bewaren voor later, zodat je altijd nog eens op een leuke manier kunt terugblikken. Welke manier vind jij het leukste om terug te blikken op fijne herinneringen?

Fotoboek laten printen

Bij verschillende winkel en webshops heb de mogelijkheid om heel eenvoudig een fotoboek samen te stellen met jouw leukste foto’s. Je bepaalt zelf helemaal hoe het boek er uit ziet en welke foto’s op welke pagina komen. Dus is er een vakantie, een feestdag of iets anders waarbij jij veelfoto’s hebt gemaakt die je graag wil bewaren? Ga dan aan de slag met zo’n fotoboek. Bij veel aanbieders het je het album de volgende dag al in huis en kun jij onbeperkt gaan genieten van jouw herinneringen.

Gepersonaliseerde poster

Als je ergens een goed gevoel bij hebt, kun je dat ook laten uitwerken in een grote, gepersonaliseerde posters. Steeds meer designers ontwikkelen aan de hand van jouw input de mooiste posters, en leveren deze in een mooi frame bij je af. Zie het als een soort schilderij,maar dan op een hele persoonlijke manier. Heb je bijvoorbeeld een goede herinnering aan de stad waar jij bent opgegroeid? Denk dan eens een aan prachtige poster van die stad. Het zal je iedere keer weer een fijn gevoel geven als je even naar deze poster kijkt. Het gevoel van thuis hoeft op die manier nooit ver weg te zijn.

Blog

De moderne variant van het dagboek is een blog. Een online omgeving waar je alles op een mooie manier kunt opschrijven en online kunt publiceren. Of je het nu voor jezelf doet, voor familie of vrienden die het online gaan lezen of voor de hele wereld, op die manier blijven je herinneringen goed bewaard. Een blog is bovendien leuk aan te kleden met foto’sof filmpjes als je die hebt.

Goede herinneringen moeten bewaard blijven, en gelukkig zijn er voldoende mogelijkheden om dat op een leuke manier te doen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hoe draag je jouw vest volgens de laatste trends?

Een vest bestellen is toch echt iets voor oude vrouwen of van die typische huisvrouwtjes? Nou, nee hoor. Een vest kan stijlvoller zijn dan je misschien zou denken. Het kan soms best lastig zijn om in het tussenseizoen een passende outfit te vinden, maar daar hebben we gelukkig een oplossing voor. Trendy gebreide vesten en […]

Verder lezen

Wat is Ducktypen?

Wacht, wat is wat? Ducktypen? Typ je dan een leuke brief ofzo naar Donald Duck? Nou bijna, je komt in de buurt. Ducktypen is een geweldig interactief leermiddel voor kinderen om te leren blind typen. Een geweldig leuk initiatief van de makers van Donald Duck. Sowieso de vrolijke gevederde vriend van elk kind. Dat alleen […]

Verder lezen

Doe eens een escapetour door de stad

We kennen al een tijdje het fenomeen van de escaperooms. Als paddenstoelen rezen die overal in het land uit de grond. Maar nu is er iets wat echt next level is. Namelijk een escapetour door een stad. Geen claustrofobisch gedoe in een afgesloten ruimte waar je je als een ware Houdini uit moet zien te […]

Verder lezen