Herinneringen vastleggen op een leuke manier

Of je nu jong of oud bent, je maakt vaak te veel leuke dingen mee om allemaal goed te kunnen onthouden. Gelukkig zijn er voldoende manieren om je herinneringen vast te lagen en te bewaren voor later, zodat je altijd nog eens op een leuke manier kunt terugblikken. Welke manier vind jij het leukste om terug te blikken op fijne herinneringen?

Fotoboek laten printen

Bij verschillende winkel en webshops heb de mogelijkheid om heel eenvoudig een fotoboek samen te stellen met jouw leukste foto’s. Je bepaalt zelf helemaal hoe het boek er uit ziet en welke foto’s op welke pagina komen. Dus is er een vakantie, een feestdag of iets anders waarbij jij veelfoto’s hebt gemaakt die je graag wil bewaren? Ga dan aan de slag met zo’n fotoboek. Bij veel aanbieders het je het album de volgende dag al in huis en kun jij onbeperkt gaan genieten van jouw herinneringen.

Gepersonaliseerde poster

Als je ergens een goed gevoel bij hebt, kun je dat ook laten uitwerken in een grote, gepersonaliseerde posters. Steeds meer designers ontwikkelen aan de hand van jouw input de mooiste posters, en leveren deze in een mooi frame bij je af. Zie het als een soort schilderij,maar dan op een hele persoonlijke manier. Heb je bijvoorbeeld een goede herinnering aan de stad waar jij bent opgegroeid? Denk dan eens een aan prachtige poster van die stad. Het zal je iedere keer weer een fijn gevoel geven als je even naar deze poster kijkt. Het gevoel van thuis hoeft op die manier nooit ver weg te zijn.

Blog

De moderne variant van het dagboek is een blog. Een online omgeving waar je alles op een mooie manier kunt opschrijven en online kunt publiceren. Of je het nu voor jezelf doet, voor familie of vrienden die het online gaan lezen of voor de hele wereld, op die manier blijven je herinneringen goed bewaard. Een blog is bovendien leuk aan te kleden met foto’sof filmpjes als je die hebt.

Goede herinneringen moeten bewaard blijven, en gelukkig zijn er voldoende mogelijkheden om dat op een leuke manier te doen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Goedkoper je huis verwarmen met electrische verwarming

Electrische verwarmen is helemaal in, op die manier kun je heel makkelijk besparen gas. De gasprijzen zijn erg hoog en daardoor zou je bijna in de kou gaan zitten. Dat is helemaal niet nodig, met een electrische kachel kun je heel makkelijk je huis lekker warm maken zonder te veel te betalen. Er zijn meerdere […]

Verder lezen

Bespaar gas door slim gebruik te maken van je boiler

We zijn er allemaal mee bezig; Besparen. Alles wordt duurder en er lijkt maar geen einde te komen aan de inflatie. Er gebeurt op het moment van schrijven van alles met de gasprijzen, energieprijzen en ook de benzineprijzen stijgen de pan uit. Iedereen is daarom bezig met besparen. Hoe ga ik elke maand een beetje […]

Verder lezen

Tips voor de aanschaf van een nieuw bed

Ben jij toe aan een nieuw bed en ga je een bed kopen? Dan is het verstandig om je goed te oriënteren. Niet alleen het bed zelf maar vooral ook het matras moeten allebei een lange tijd mee. Het zijn immers producten die niet echt heel goedkoop zijn. Nog belangrijker is dat het bed goed […]

Verder lezen