Heren ondergoed van Bjorn Borg

Ondergoed is er in allerlei soorten en maten. Er zijn vele verschillende merken, en er is ook verschil in kwaliteit en prijs. Hoger geprijsd ondergoed hoeft niet per se ook meteen beter te zijn. Bjorn Borg maakt al heel wat jaren ondergoed van goede kwaliteit. Bjorn borg boxers zijn boxers die zeker een aanrader zijn om aan te schaffen. Bjorn borg boxers zitten comfortabel en lekker, kunnen op hoge temperatuur gewassen worden, kunnen zonder problemen in de droger, en blijven echt langere tijd mooi en netjes.

Bjorn borg boxershort Cotton Stretch – Onderbroeken – Boxer – 5 stuks – Heren – Maat XL – Blauw/Zwart/Groen

Deze cotton stretch boxers in een set van vijf stuks zijn boxershorts die comfortabel zijn en stijlvol omdat Bjorn borg boxershorts te koop zijn in allerlei kleuren en met diverse prints. Bjorn borg boxershorts zijn gemaakt van super zacht stretchkatoen. Deze boxershorts hebben een perfecte pasvorm, ze zitten heerlijk en hebben een halfhoog model met halflange pijpen. Bjorn borg boxers zijn uitgerust met een zachte elastische band met daarop gedrukt een logo van microvezelstof. Deze band zorgt voor extra comfort en maakt het ondergoed helemaal af. Bij het ontwerpen van Bjorn borg boxers is aan alles gedacht.

Nadelen aan Bjorn borg ondergoed zijn er niet echt. Wat een nadeel kan zijn is dat Bjorn borg onderbroeken best wel prijzig zijn. Uiteindelijk zijn de onderbroeken de prijs echt wel waard omdat het onderbroeken zijn die langer mee zullen gaan als ondergoed van een ander merk. Het nadeel dus dat de prijs wat hoger ligt als bij ondergoed van andere merken is dus uiteindelijk niet echt een nadeel. In de jaren dat de Bjorn borg boxers meegaan had je van een ander merk al diverse andere boxers moeten aanschaffen.

Andere voordelen aan Bjorn borg ondergoed

Andere voordelen aan Bjorn borg ondergoed zijn bijvoorbeeld dat Bjorn borg ondergoed in allerlei kleuren en prints verkrijgbaar zijn, je kunt dus altijd op zoek naar een kleur of een print die het beste bij je past. Bjorn borg onderbroeken staan ook nog eens heel erg mooi en geven je een stoer en sexy uiterlijk. Verder is het ook zo dat Bjorn borg onderbroeken op hogere temperatuur gewassen kunnen worden en ook gewoon gedroogd kunnen worden in de droogtrommel. Na verloop van tijd kan het wel gebeuren dat de print wat vervaagd. Om dat te voorkomen kun je ervoor kiezen om wasmiddelen te gebruiken die minder agressief zijn.

Bestel Hier

Zijn Bjorn borg boxers voor iedereen geschikt?

Bjorn borg boxers zijn voor iedereen geschikt. Bjorn borg heeft een hele grote collectie boxers en er is er altijd wel eentje die bij je past. Er zijn Bjorn borg boxers in diverse kleuren en kleurencombinaties. Naast effen gekleurde boxers heeft Bjorn borg ook boxers in de collectie met leuke prints. Prints zijn helaas wel een beetje leeftijd gerelateerd. Boxers met prints zijn vooral bedoeld voor de wat jongere boxershort dragers. Mocht je je toch prettig voelen als wat oudere boxershort drager in een te gekke print dan is dat natuurlijk helemaal geen probleem.