Hema komt met Private Lease!

We kennen Hema allemaal als het oer Hollandse warenhuis dat onder andere tompoezen en Hema Worst verkoopt. Naast heerlijk eten heeft Hema schrijfwaren en kantoorartikelen, servies, kleding, sieraden en nog veel meer. Een aantal jaren geleden kwam Hema met haar eigen verzekeringen. Nu komt daar Hema Private Lease bij.

Wat is Hema Private Lease?

Private Lease Hema is een product van Hema in samenwerking met LeasePlan Nederland. Je gaat een contract aan met LeasePlan Nederland, maar je profiteert wel van de Hema Private Lease aanbieding.

Waarom samenwerken?

LeasePlan Nederland is de grootste als het gaat om wagenparkbeheer. Bovendien hebben zij de kennis van Private Lease en auto’s. Dit heeft Hema zelf niet. Daar komt nog bij dat Hema Via LeasePlan Nederland een zo groen mogelijk lease aanbod kan doen. Hema heeft ook het keurmerk Private Lease. Dit betekent dat Hema aan bepaalde kwaliteitseisen voldoet.

Wat is LeasePlan Nederland?

LeasePlan Nederland is één van de grootste leasemaatschappijen. Zij hebben meer dan 1,7 miljoen auto’s in meer dan 30 landen. Zij beheren de gehele levenscyclus van hun auto’s vanaf de aankoop tot het onderhoud en ook de verkoop van lease auto’s die zijn teruggekomen. Zij hebben ruim 50 jaar ervaring. De missie van LeasePlan Nederland is om al hun klanten, zowel grote bedrijven, MKB als particulier, elke auto te kunnen leveren.

Welke auto’s biedt Hema Private Lease?

Hema is gaan samenwerken met LeasePlan Nederland om een zo groen mogelijk aanbod te kunnen doen. Dit houdt in dat er vooral wordt ingezet op auto’s die zuinig rijden, maar ook hybride en elektrische auto’s.

Waarom biedt Hema Private Lease aan?

Hema biedt al vele financiële diensten aan zoals verzekeringen. Private Lease past goed in dit rijtje. Hema staat bekend als een betaalbaar warenhuis en zij wil haar klanten nu ook graag Private Lease aanbieden tegen een Hema prijsje. 

De voordelen van Hema Private Lease

Na het afsluiten van een Hema Private Lease contract heb je 14 dagen bedenktijd zodat je nergens aan vast zit. Je hebt dus nog voldoende tijd om je te bedenken. Daarnaast biedt Private Lease Hema de mogelijkheid om jouw huidige auto in te ruilen. Dat scheelt weer in de kosten. Bovendien zorgt Hema ervoor dat jij behoed wordt voor te hoge financiële lasten. Je weet dus precies waar je aan toe bent. Daar komt nog bij dat jouw nieuwe leaseauto heel snel geleverd wordt zodat jij snel weer op weg kunt. Echt Hema!