Heerlijke luchtjes in huis met geurstokjes

Het is altijd fijn als je huis lekker ruikt. Je kunt dit bereiken op vele manieren. Je kunt bijvoorbeeld een roomspray gebruiken of een geurkaars, maar wij vertellen je graag iets over geurstokjes.

Wat zijn geurstokjes?

Geurstokjes zijn stokjes gemaakt van hout, meestal bamboe, die je in een flesje met vloeistof steekt. Deze vloeistof heeft een heerlijke geur. De bamboe neemt de vloeistof met de geur op en verspreidt de geur door de ruimte. Het hangt van de hoeveelheid vloeistof en stokjes af hoe aanwezig de geur is en hoe lang de geur te ruiken is.

Hoe blijf je de geur langer ruiken?

Wil je de geur langer blijven ruiken, dan kun je een aantal stokjes uit het flesje halen. De vloeistof gaat op die manier langer mee, maar de geur kan dan wel minder aanwezig zijn. Dit is niet erg als je de geurstokjes in een kleinere ruimte zoals de wc of een slaapkamer zet. Wil je de geurstokjes gebruiken in een grotere ruimte, dan zou je een extra flesje met vloeistof met minder stokjes kunnen plaatsen. Wil je lekker geurstokjes inslaan, kijk dan in de Rituals winkel of online voor een Rituals geurstokjes aanbieding.

Geen geur meer, maar nog wel vloeistof

Het kan gebeuren dat de bamboe die in de vloeistof zit verzadigd raakt. Het hout zit dan vol en kan niets meer opnemen of verspreiden. Je kunt daarom het beste af en toe de stokjes omdraaien zodat het gedeelte dat in de vloeistof zat nu aan de bovenkant zit. Op die manier neemt het hout weer vloeistof op en kun jij weer van jouw geurstokjes genieten.

Rituals

Rituals heeft geurstokjes passende bij hun geuren en productlijnen. Een voorbeeld hiervan is The Ritual of Jing. Je kunt de geurstokjes ruiken bij één van de Rituals winkels en verkooppunten. Ze hebben een groot assortiment en regelmatig een Rituals Geurstokjes aanbieding.

Geurstokjes van andere merken

Geurstokjes zijn te koop in allerlei soorten en van verschillende merken. De geurstokjes variëren in prijs en daarmee ook in kwaliteit. De geurstokjes van Rituals zijn misschien wat prijzig, maar ze gaan het langste mee vergeleken bij andere merken. Bepaalde discount winkels verkopen ook geurstokjes, meestal tussen de drie en tien euro. Ben je op zoek naar een Rituals geurstokjes aanbieding? Kijk dan op de website van Rituals of in de winkel. Rituals heeft zeker heerlijke geurstokjes die jij lekker vindt.