Gratis prijzen winnen?

Ik ben altijd een beetje sceptisch als ik weer eens een reclame voorbij zie komen van een prijsvraag of waar je mooie vakanties kan winnen. Meestal zit je al snel ergens aan vast, word je verplicht iets te kopen of krijg je onnodig veel mails in je mailbox. 
Tot ik Samsam tegen kwam! Natuurlijk was ik ook eerst wat voorzichtig maar dacht, ga het toch uit proberen. Er werd mij gevraagd om mijn naam en e-mailadres achter te laten. Hierop kreeg ik een mailtje om mijn mailadres te bevestigen, netjes de opt in dus.

Gebeurt in een paar kliks

En toen kwam het.. ze wilde mij een paar vragen stellen. Door dat het meer keuze vragen waren, was ik er zo door heen. Ik denk dat het me slechts 2 minuten van mijn tijd kostte. Daar hoefde ik het dus niet om te laten.

Waarom inschrijven bij SamSam?

Samsam is blij met jouw inschrijving. Ze gebruiken hun inschrijvingen om af en toe eens jouw mening te polsen over nieuwe producten, maar ook over onderwerpen die onze overheid aan gaan. Zo kunnen ze een gerichter advies geven aan bedrijven en overheids instellingen. Het aantal mailtjes wat je ontvangt is echt vrij weinig en kan ik dus zeker niet als spam zien. 

Daarom heb ik me aangemeld bij SamSam

Bij Samsam worden er regelmatig leuke producten verloot onder de inschrijvingen. Momenteel zijn dat zelfs vakanties aan toe. Omdat Samsam nog vrij onbekend is, is de kans op het winnen van een prijs alleen maar groter. Zeker even inschrijven dus! (bovendien, inschrijven kan altijd weer, ook dan weer met 1 druk op de knop!)

prijzen winnen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Goedkoper je huis verwarmen met electrische verwarming

Electrische verwarmen is helemaal in, op die manier kun je heel makkelijk besparen gas. De gasprijzen zijn erg hoog en daardoor zou je bijna in de kou gaan zitten. Dat is helemaal niet nodig, met een electrische kachel kun je heel makkelijk je huis lekker warm maken zonder te veel te betalen. Er zijn meerdere […]

Verder lezen

Bespaar gas door slim gebruik te maken van je boiler

We zijn er allemaal mee bezig; Besparen. Alles wordt duurder en er lijkt maar geen einde te komen aan de inflatie. Er gebeurt op het moment van schrijven van alles met de gasprijzen, energieprijzen en ook de benzineprijzen stijgen de pan uit. Iedereen is daarom bezig met besparen. Hoe ga ik elke maand een beetje […]

Verder lezen

Tips voor de aanschaf van een nieuw bed

Ben jij toe aan een nieuw bed en ga je een bed kopen? Dan is het verstandig om je goed te oriënteren. Niet alleen het bed zelf maar vooral ook het matras moeten allebei een lange tijd mee. Het zijn immers producten die niet echt heel goedkoop zijn. Nog belangrijker is dat het bed goed […]

Verder lezen