Gratis prijzen winnen?

Ik ben altijd een beetje sceptisch als ik weer eens een reclame voorbij zie komen van een prijsvraag of waar je mooie vakanties kan winnen. Meestal zit je al snel ergens aan vast, word je verplicht iets te kopen of krijg je onnodig veel mails in je mailbox. 
Tot ik Samsam tegen kwam! Natuurlijk was ik ook eerst wat voorzichtig maar dacht, ga het toch uit proberen. Er werd mij gevraagd om mijn naam en e-mailadres achter te laten. Hierop kreeg ik een mailtje om mijn mailadres te bevestigen, netjes de opt in dus.

Gebeurt in een paar kliks

En toen kwam het.. ze wilde mij een paar vragen stellen. Door dat het meer keuze vragen waren, was ik er zo door heen. Ik denk dat het me slechts 2 minuten van mijn tijd kostte. Daar hoefde ik het dus niet om te laten.

Waarom inschrijven bij SamSam?

Samsam is blij met jouw inschrijving. Ze gebruiken hun inschrijvingen om af en toe eens jouw mening te polsen over nieuwe producten, maar ook over onderwerpen die onze overheid aan gaan. Zo kunnen ze een gerichter advies geven aan bedrijven en overheids instellingen. Het aantal mailtjes wat je ontvangt is echt vrij weinig en kan ik dus zeker niet als spam zien. 

Daarom heb ik me aangemeld bij SamSam

Bij Samsam worden er regelmatig leuke producten verloot onder de inschrijvingen. Momenteel zijn dat zelfs vakanties aan toe. Omdat Samsam nog vrij onbekend is, is de kans op het winnen van een prijs alleen maar groter. Zeker even inschrijven dus! (bovendien, inschrijven kan altijd weer, ook dan weer met 1 druk op de knop!)

prijzen winnen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hoe draag je jouw vest volgens de laatste trends?

Een vest bestellen is toch echt iets voor oude vrouwen of van die typische huisvrouwtjes? Nou, nee hoor. Een vest kan stijlvoller zijn dan je misschien zou denken. Het kan soms best lastig zijn om in het tussenseizoen een passende outfit te vinden, maar daar hebben we gelukkig een oplossing voor. Trendy gebreide vesten en […]

Verder lezen

Wat is Ducktypen?

Wacht, wat is wat? Ducktypen? Typ je dan een leuke brief ofzo naar Donald Duck? Nou bijna, je komt in de buurt. Ducktypen is een geweldig interactief leermiddel voor kinderen om te leren blind typen. Een geweldig leuk initiatief van de makers van Donald Duck. Sowieso de vrolijke gevederde vriend van elk kind. Dat alleen […]

Verder lezen

Doe eens een escapetour door de stad

We kennen al een tijdje het fenomeen van de escaperooms. Als paddenstoelen rezen die overal in het land uit de grond. Maar nu is er iets wat echt next level is. Namelijk een escapetour door een stad. Geen claustrofobisch gedoe in een afgesloten ruimte waar je je als een ware Houdini uit moet zien te […]

Verder lezen