Een schilderij ophangen? Geen enkel probleem met deschilderij ophangsystemen van STAS.

STAS picture hanging systems hebben voor elke situatie een passend ophangsysteem!

De schilderij ophangsystemen zijn gemakkelijk toe te passen bij je thuis in de woonkamer, slaapkamer of zelfs keuken. Maar ook voor bedrijven en instellingen is dit een investering, waar je de gehele gebruiksduur van het gebouw profijt van heeft.

Lees meer over de diverse ophangsystemen of neem een kijkje bij de diverse producten in de webshop van STAS. Er zit zeker een schilderij ophangsysteem bij wat aan jouw situatie en jouw wensen voldoet!

Ophangsysteem voor schilderijen en fotolijsten: ophangen zonder boren!

Na de eenvoudige, eenmalige montage van het railsysteem aan de wand of het plafond, hoeft je nooit meer gaten in de muur te boren of gereedschap, schroeven of spijkers te gebruiken om jouw kunst, schilderijen of fotolijsten op te hangen.

De diverse gepatenteerde ophangrails van STAS kunnen aan iedere wand en op elk plafond worden gemonteerd. Met de bijbehorende ophanghaken en koorden is het toevoegen, verplaatsen en verwisselen van schilderijen en wanddecoraties kinderspel!

Schilderijverlichting

De STAS multirail systemen zijn ideaal voor het ophangen én verlichten van kunstwerken. In de shop zijn deze railsystemen verkrijgbaar (zowel wandsystemen als plafondsystemen). De schilderijrails is uitgevoerd met 12 Volt leidingen in de ophangrail waardoor je direct vanuit het ophangsysteem beschikt over schilderijverlichting. Door de bijbehorende armaturen met LED of halogeenlampen direct in de STAS multirail te plaatsen kun je eenvoudig en zonder zichtbare kabels alle kunstwerken en schilderijen verlichten.

Een aantal grote voordelen wanneer je schilderijrail van STAS gebruikt:

• Eenvoudig, snel en flexibel lijsten en decoraties ophangen, verwisselen of verplaatsen
• Koorden met STAS cobra (staal of perlon) kunnen op iedere gewenste plaats in de ophangrail worden gehaakt.
• De hoogte van de ophanghaak (STAS zipper / STAS smartspring) is ook zeer eenvoudig te verstellen.
• Diverse kunst ophangsystemen voor elk type wand of plafond.
• Eenvoudig in te korten of te verlengen.
• Kan een gewicht van 20 tot 100 kg per meter dragen
• Schilderijrails is overschilderbaar
• Schilderijrails is gepoedercoat, waardoor beschermd tegen verkleuring

Kortom: schilderijen ophangen doe je met STAS schilderij ophangsystemen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Goedkoper je huis verwarmen met electrische verwarming

Electrische verwarmen is helemaal in, op die manier kun je heel makkelijk besparen gas. De gasprijzen zijn erg hoog en daardoor zou je bijna in de kou gaan zitten. Dat is helemaal niet nodig, met een electrische kachel kun je heel makkelijk je huis lekker warm maken zonder te veel te betalen. Er zijn meerdere […]

Verder lezen

Bespaar gas door slim gebruik te maken van je boiler

We zijn er allemaal mee bezig; Besparen. Alles wordt duurder en er lijkt maar geen einde te komen aan de inflatie. Er gebeurt op het moment van schrijven van alles met de gasprijzen, energieprijzen en ook de benzineprijzen stijgen de pan uit. Iedereen is daarom bezig met besparen. Hoe ga ik elke maand een beetje […]

Verder lezen

Tips voor de aanschaf van een nieuw bed

Ben jij toe aan een nieuw bed en ga je een bed kopen? Dan is het verstandig om je goed te oriënteren. Niet alleen het bed zelf maar vooral ook het matras moeten allebei een lange tijd mee. Het zijn immers producten die niet echt heel goedkoop zijn. Nog belangrijker is dat het bed goed […]

Verder lezen