Een schilderij ophangen? Geen enkel probleem met deschilderij ophangsystemen van STAS.

STAS picture hanging systems hebben voor elke situatie een passend ophangsysteem!

De schilderij ophangsystemen zijn gemakkelijk toe te passen bij je thuis in de woonkamer, slaapkamer of zelfs keuken. Maar ook voor bedrijven en instellingen is dit een investering, waar je de gehele gebruiksduur van het gebouw profijt van heeft.

Lees meer over de diverse ophangsystemen of neem een kijkje bij de diverse producten in de webshop van STAS. Er zit zeker een schilderij ophangsysteem bij wat aan jouw situatie en jouw wensen voldoet!

Ophangsysteem voor schilderijen en fotolijsten: ophangen zonder boren!

Na de eenvoudige, eenmalige montage van het railsysteem aan de wand of het plafond, hoeft je nooit meer gaten in de muur te boren of gereedschap, schroeven of spijkers te gebruiken om jouw kunst, schilderijen of fotolijsten op te hangen.

De diverse gepatenteerde ophangrails van STAS kunnen aan iedere wand en op elk plafond worden gemonteerd. Met de bijbehorende ophanghaken en koorden is het toevoegen, verplaatsen en verwisselen van schilderijen en wanddecoraties kinderspel!

Schilderijverlichting

De STAS multirail systemen zijn ideaal voor het ophangen én verlichten van kunstwerken. In de shop zijn deze railsystemen verkrijgbaar (zowel wandsystemen als plafondsystemen). De schilderijrails is uitgevoerd met 12 Volt leidingen in de ophangrail waardoor je direct vanuit het ophangsysteem beschikt over schilderijverlichting. Door de bijbehorende armaturen met LED of halogeenlampen direct in de STAS multirail te plaatsen kun je eenvoudig en zonder zichtbare kabels alle kunstwerken en schilderijen verlichten.

Een aantal grote voordelen wanneer je schilderijrail van STAS gebruikt:

• Eenvoudig, snel en flexibel lijsten en decoraties ophangen, verwisselen of verplaatsen
• Koorden met STAS cobra (staal of perlon) kunnen op iedere gewenste plaats in de ophangrail worden gehaakt.
• De hoogte van de ophanghaak (STAS zipper / STAS smartspring) is ook zeer eenvoudig te verstellen.
• Diverse kunst ophangsystemen voor elk type wand of plafond.
• Eenvoudig in te korten of te verlengen.
• Kan een gewicht van 20 tot 100 kg per meter dragen
• Schilderijrails is overschilderbaar
• Schilderijrails is gepoedercoat, waardoor beschermd tegen verkleuring

Kortom: schilderijen ophangen doe je met STAS schilderij ophangsystemen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hoe draag je jouw vest volgens de laatste trends?

Een vest bestellen is toch echt iets voor oude vrouwen of van die typische huisvrouwtjes? Nou, nee hoor. Een vest kan stijlvoller zijn dan je misschien zou denken. Het kan soms best lastig zijn om in het tussenseizoen een passende outfit te vinden, maar daar hebben we gelukkig een oplossing voor. Trendy gebreide vesten en […]

Verder lezen

Wat is Ducktypen?

Wacht, wat is wat? Ducktypen? Typ je dan een leuke brief ofzo naar Donald Duck? Nou bijna, je komt in de buurt. Ducktypen is een geweldig interactief leermiddel voor kinderen om te leren blind typen. Een geweldig leuk initiatief van de makers van Donald Duck. Sowieso de vrolijke gevederde vriend van elk kind. Dat alleen […]

Verder lezen

Doe eens een escapetour door de stad

We kennen al een tijdje het fenomeen van de escaperooms. Als paddenstoelen rezen die overal in het land uit de grond. Maar nu is er iets wat echt next level is. Namelijk een escapetour door een stad. Geen claustrofobisch gedoe in een afgesloten ruimte waar je je als een ware Houdini uit moet zien te […]

Verder lezen