Decoratieve bescherming achter je kookplaat

Waarschijnlijk heb je er al een aantal keer mee te maken gehad. De vetspetters die je krijgt op de achterwand bij je kookplaat. Vaak is deze achterwand ook nog eens hartstikke saai. Daar hebben wij nu wat op gevonden.

Spatscherm kopen voor de keuken

Natuurlijk ben je het helemaal zat dat elke keer je muur weer onder zit met vetvlekken achter je kookplaat. Die lelijke vlekken van vet en van saus krijg je ook nog eens niet zomaar verwijderd. Nu hebben wij iets gevonden wat buiten dat het handig is ook nog eens heel decoratief is. Je kunt namelijk nu een spatscherm kopen.

Waar moet je zijn voor een spatscherm?

Voor bescherming achter kookplaat moet je bij Topdoek zijn. Je kunt daar ontzettend leuke spatschermen kopen. Nu zal jij je misschien afvragen hoe leuk dat die zijn? Zo leuk als dat jij dat zelf wilt want je kunt ze namelijk laten maken van een afbeelding die jij zelf mooi vindt. Wil je een foto van je geliefde op het spatscherm? Dit is mogelijk! Heb jij een mooie natuurfoto gemaakt? Ook die kun je op het spatscherm laten afdrukken om die vervolgens achter je kookplaat te hangen.

Wat zijn de eisen van de foto?

Er zitten wel wat eisen aan de foto. De foto die je ervoor wilt gaan gebruiken moet wel mooi scherp en duidelijk zijn. Vooral wanneer je een spatscherm gaat bestellen wat groot van formaat is, is dit van belang. Hoe duidelijker dat de foto is, des te duidelijker gaat dan ook je spatscherm worden wat je kunt bestellen.

Je eigen foto op tafel

Vind je alleen een mooie foto van jezelf achter je kookplaat nog niet voldoende maar wil je ook graag je eigen foto op tafel in de vorm van een placemat dan kan dit zeker ook. Je kunt groene placemats kopen welke zijn voorzien van een foto naar keuze. Ook hiervoor geldt eveneens dat je wel gebruik moet maken van een foto die mooi scherp en duidelijk is zodat deze het beste uitkomt.

Je kunt een placemat met eigen foto in verschillende maten bestellen. Wil je de foto van tevoren nog bewerken zodat het nog meer speciaal gaat worden? Ook dat is zeer zeker mogelijk. Wanneer jij een beetje handig bent met een fotobewerkingsprogramma kan jij dit zelf doen. Zolang jij er rekening mee houdt dat de resolutie van jouw afbeelding goed blijft is dit allemaal mogelijk.

Leuk om cadeau te doen

Het is niet alleen leuk om zo een decoratieve bescherming achter je kookplaat voor jezelf te kopen maar het is ook superleuk om dit cadeau te doen. Op deze manier kun jij een leuk en gepersonaliseerd cadeau weggeven waar men ook nog eens iets aan heeft en wat niet zomaar achterin de kast beland.

Bijna jarig of een ander feest in het verschiet waar jij de cadeautjes nog voor moet aanschaffen? Je weet nu, voor bescherming achter kookplaat moet je bij Topdoek zijn. Gegarandeerd succes en een super tof cadeau wat niemand anders heeft!