Beleef een fantastische Valentijn bij Fletcher!


Het is maar één keer per jaar Valentijnsdag! Dit is de dag om jouw grote liefde te verrassen met een onvergetelijk cadeau en te laten zien hoeveel je om hem/haar geeft. Trek er samen even lekker tussen uit naar een van onze bijna 100 Fletcher hotels. Hier kunnen jullie in alle rust genieten van elkaar en er een dag van maken om nooit meer te vergeten. De dag van de liefde vier je natuurlijk bij Fletcher!

Romantisch weekendje weg

Hoe leuk is het om jouw Valentijn mee te nemen voor een romantisch nachtje weg? Een fijne herinnering die jullie nooit meer zullen vergeten. Waar kom jij romantisch overnachten? Aan de kust, in een authentieke stad, of in een prachtig natuurgebied of gewoon een andere mooie plek in Nederland? Bij Fletcher is het allemaal mogelijk.

Het genieten begint al bij aankomst in het hotel, dan worden jullie namelijk ontvangen met een welkomstdrankje en een borrelplateau om de avond goed te beginnen. In het restaurant wordt een 4-gangen diner bij kaarslicht speciaal voor jullie gereserveerd. De volgende dag beginnen jullie goed met een uitgebreid ontbijtbuffet en een heerlijk glas Fletcher’s Bubbels om te proosten op de liefde!