Je kantoor thuis, dit mag niet ontbreken!

 

Werken vanuit huis
Jonge man aan het werk op moderne loft kantoor 's nachts Premium Vector  In deze onzekere tijd proberen zo veel mogelijk mensen vanuit huis hun bedrijf te blijven runnen. Maar we zeggen altijd goed gereedschap is het halve werk. Zorg dus dat je met de beste materialen aan de slag kunt, zo behaal je de beste resultaten uit je bedrijf!
Bestel snel en zonder de deur uit te hoeven!

Double A A4-papier - 500 vellen
 
Dit mag niet ontbreken op je thuis kantoor
Wit papier A4 80 gram
Haarscherp printen en kopiëren
Hagelwit papier
Tweezijdig te gebruiken
Verlengt de levensduur van het kopieerapparaat

 Bestel nu je papier online 

Logitech K120 - Toetsenbord / Qwerty / Zwart

 Logitech is inmiddels uitgegroeid tot een begrip op het gebied van computernavigatie. De populaire computermuizen van dit topmerk zijn niet meer weg te denken uit vele huishoudens en kantoren. Maar Logitech is meer. Inmiddels is Logitech uitgebreid met een ruim assortiment artikelen. Deze zijn in staat jou optimaal te verbinden met je favoriete games, muziek of computerbestanden. Voor de ontwikkeling van de nieuwste artikelen wordt continu gekeken naar de klant. Op deze manier is Logitech in staat om de artikelen continu naar een hoger niveau te tillen. Hierdoor worden de accessoires van dit merk nog comfortabeler, productiever en handiger.

Bekijk online  

Tunturi Dumbbellset - Halterset - Totaal 28 kg - Zwart Vinyl
 Niet meer naar de sportschool maar toch in beweging blijven?
Trainen met deze handige Tunturi Dumbbellset staat garant voor een fijne en gevarieerde work-out! Er zijn namelijk veel verschillende oefeningen mogelijk en je kunt vrijwel alle spieren in jouw lichaam versterken. Daarnaast is het trainingsgewicht gemakkelijk aan te passen aan jouw persoonlijke behoefte. Ideaal om thuis te gebruiken!

Haal de sportschool in huis