Gepersonaliseerde loten bestellen voor uw evenement.

Loten laten bedrukken voor een eigen loterij

Wanneer je voor je bedrijf of stichting besluit om een loterij te organiseren, heb je natuurlijk loten nodig. Het makkelijkste is om deze te laten bedrukken. Dit hoeft helemaal niet duur te zijn, waardoor je loterij betaalbaar blijft. Hoe werkt dit en waar moet je op letten?

Een verloting organiseren?

Er zijn allerlei redenen om een verloting te organiseren. Misschien is het leuk om tijdens een groot feest een loterij te organiseren, denk aan een bruiloft of een personeelsfeest. Mensen die er komen krijgen een lot. Maar het kan natuurlijk ook anders worden aangepakt. Vraag mensen bijvoorbeeld een klein geldbedrag voor de loten, zodat de opbrengst kan worden gebruikt voor een goed doel of een belangrijke uitgave. Er zijn dus talloze mogelijkheden. Belangrijk is altijd vooral om interessante prijzen te hebben. En natuurlijk heb je ook loten nodig.

Loten bedrukken

Er zijn overal wel loten te koop, maar deze zijn vaak zo onpersoonlijk. Er staat alleen een lotnummer op en dat is het dan. Dat kan natuurlijk ook anders. Wanneer je wilt dat mensen meteen weten van wie de lootjes zijn, dan kun je ze ook laten bedrukken. Dit is ook handig voor de naamsbekendheid, vooral wanneer het lot ergens in huis wordt bewaard tot de prijsuitreiking er is. Wanneer je wilt dat dit niet duur is, kun je ervoor kiezen om het in zwart te bedrukken in plaats van in kleur. Hierdoor blijft het nog steeds een persoonlijk lot, dat goed is voor je naamsbekendheid.

Loten drukken online

Bij Loten-drukken.nl kun je je eigen persoonlijke loten laten bedrukken. Deze zijn zwart bedrukt en hebben hierdoor een fraaie uitstraling. De loten worden bedrukt op een kaart met een perforatie, zodat één deel gemakkelijk los te scheuren is voor de trekking bij de loterij. De loten kunnen in verschillende maten worden gemaakt. Een ander groot voordeel is dat er altijd een snelle levering is. Zo hoef je nooit lang op jouw bestelling te wachten. De website kan je daarnaast helpen met je ontwerp, wanneer het je niet helemaal duidelijk is hoe je dit aan moet pakken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *