Private lease auto zonder BKR gedoe? Het kan echt!

Wil je graag een auto leasen, maar heb je geen zin in gedoe met het BKR? Of zijn er redenen waarom dat (nu) even niet lukt? Dan hoef je je lease droom nog niet te laten varen. Het is nu namelijk mogelijk om een auto te leasen via ikrij.nl Zij doen geen BKR check en zo kun je dus zonder gedoe een auto leasen.

Een nieuwe auto op maat

Een geheel nieuwe auto, het nieuwste van het nieuwste, dat wil iedereen wel, maar helaas hebben we hier niet allemaal het budget voor. Om in 1 keer een groot bedrag neer te leggen voor een auto is best een hele investering. Als oplossing kun je kiezen voor private lease. 
Je least dan een auto voor enkel privégebruik en bent met een bepaald bedrag per maand helemaal klaar. Het bedrag dat je namelijk per maand betaalt is incl. alle bijkomende kosten, zoals verzekering en onderhoud. Het enige dat je zelf betaalt is je benzine. Goed geregeld toch?

Betaalbaar ’n nieuwe auto leasen? Alleen de brandstof betaal jij!

Geen BKR registratie of check

Tegenwoordig is het zo dat elke vorm van lening die je aangaat in de boeken gaat bij de BKR registratie. Lijkt op zich geen probleem, maar wil je een huis kopen of een lening voor iets afsluiten, dan kan dat best nadelige gevolgen hebben en kan het ook zomaar zijn dat de mogelijkheden ineens flink beperkt zijn. Voor private lease geldt normaal gesproken ook hetzelfde en geldt het ook andersom. Als je een auto wilt leasen wordt er een BKR toetsing gedaan en kun je nogal bedrogen uitkomen met je mogelijkheden.

Lijkt allemaal heel negatief, maar dat is het niet. Integendeel, want als je least bij ikrij.nl vindt er geen BKR-registratie en geen BKR check plaats. Je lease auto wordt dus niet bij het BKR geregistreerd en zal dan ook niet als financiering of lening zichtbaar zijn, helemaal top dus! En dat is weer heel fijn als je kijkt naar de toekomst. Je mogelijkheden worden niet beperkt. Ook wordt er niet bij de BKR gecheckt of je al een registratie hebt staan.

Neem nu ook eens een kijkje bij Mijndomein auto en lease vandaag nog jouw nieuwe droom auto!

Betaalbaar ’n nieuwe auto leasen?

/center>

3 thoughts on “Private lease auto zonder BKR gedoe? Het kan echt!

  1. Die is er niet. U kunt dus met een gerust hart een auto leasen bij dit bedrijf.
   Wel zult u bij het leasen zelf de verzekering en benzine dienen te betalen.

   1. Geachte dan heb ik er nog niets aan. Helemaal niets als ik zelf de auto wil verzekeren. Ik kan alleen verzekeren zeer hoge premie.
    Dat is juist het punt mvg Tom

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *